Brutálně znásilněná Nela si opět sáhla na život: Nemám pro co žít

21. prosince 2021·Zprávy·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

S Nelou se život zkrátka nemazlí. Po tom, co byla v minulosti brutálně znásilněna svým sousedem, se pokusila o sebevraždu skokem z okna. Pád přežila, ale skončila na invalidním vozíku. Za pomoci rehabilitace a nového bezbariérového bytu se měla pomalu navrátit do běžného života. Vzhledem k tomu, že se tolik zaměřila na rehabilitace a tělo, zapomněla se věnovat své duši a to se velice brzy projevilo dalším pokusem o sebevraždu. S informací přišel Blesk.

“Najednou jsem seděla sama v tmavém obýváku, jediný zvuk vydával přístroj na kafe. S každou kapkou, co padala do hrníčku, jsem cítila zrychlený dech a ten děsný a hnusný příval nervozity,” popsala Nela Blesku své pocity z osudné prosincové noci, kdy si opět sáhla na život. Spolykala prášky na spaní a skončila na JIP. Naštěstí stihla před usnutím ještě zavolat kamarádovi, aby mu řekla, co udělala.

“Všechno jsem to vysypala na čisté povlečení, vůbec jsem nepočítala, kolik čeho a po hrstech jsem to do sebe sázela. A teď nastal ten pocit… Co když tohle už nedám? Co když tohle je konec? Fakt to chci? Nemám pro co žít,” ptala se sama sebe zoufale. Najednou dostala strach a zapochybovala, jestli opravdu chce konec. Jestli je smířená s tím, že už se nemusí probudit. Proto se rozhodla nezavolat záchranku, ale jen kamarádovi. “Možná jsem byla smířená,” říká.

Přivolaní záchranáři ji našli v bytě a odvezli na JIP. Po probuzení putovala na urgentní oddělení na psychiatrii. Nela nyní svého činu lituje. Zaměřila se na trénink těla, aby mohla po tragickém skoku z okna znovu chodit a zapomněla na léčbu duše.

 

Zprávy - další články

Doporučujeme