Další nehoda autobusu! Srážku u Olomouce nepřežil řidič!

12. března 2016·Zprávy·Redakce

České silnice zažily další nehodu autobusu. Dnes časně ráno se na dálnici D46 mezi Prostějovem a Olomoucí srazil autobus s nákladním automobilem. Zemřel řidič nákladního vozidla a lehce zraněno bylo šest lidí z autobusu.

Autobus vezl pět desítek cestujících. Dálnice je ve směru z Prostějova do Olomouce uzavřena. Dopravu policisté u Olšan odklonili, řekla ČTK policejní mluvčí Marie Štrbáková. Nehoda se stala kolem 04:00.

“Řidiče dodávky, který zřejmě opravoval porouchané vozidlo, s největší pravděpodobností přehlédl řidič přijíždějícího autobusu a došlo ke střetu. Následkem nárazu utrpěl řidič dodávky zranění, kterým na místě podlehl,” uvedla Štrbáková.

Mluvčí zdravotnické záchranné služby Pavel Vysloužil ČTK řekl, že těžce zraněného řidiče nákladního automobilu se záchranářům nepodařilo oživit. “Další lidé se záchranářům postupně hlásili s lehkými zraněními hlavy, končetin či psychickou reakcí na trauma z nehody,” uvedl. Sanitky šest zraněných lidí, kteří byli při vědomí a chodili, převezli do olomoucké fakultní nemocnice.

FOTOGALERIE: Nehoda autobusu s dětmi si vyžádala desítky zraněných!

Auto reportérky Frekvence 1 zdemoloval kamion! Zrovna pracovala u nehody autobusu

Zprávy - další články

Doporučujeme