Holčička žila tři roky ve vlhké díře pod schody

17. února 2022·Zprávy·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

V roce 2019 byla čtyřletá Paislee Shultis prohlášena za pohřešovanou a od té doby ji nikdo neviděl. Policie tehdy měla podezření, že ji unesli její biologičtí rodiče, kterým nebyla svěřena do péče. Nyní ji policie objevila v domě jejího dědečka. Celé tři roky žila ve vlhké, malé díře pod schody. Informoval o tom web CBS.

V severní části státu New York dostala policie tip, že by se v jednom domě mělo na skrytém místě nacházet malé dítě. Když policie dům prohledala, zjistila, že se jedná o dnes již šestiletou holčičku Paislee Shultis, která se pohřešuje již od roku 2019 a po které již tři roky policie nepřetržitě pátrá.

Našli ji po tom, co odstranili ze schodů několik dřevěných panelů. Holčička byla po celou dobu schovaná ve vlhké, malé díře. Majitel domu, tedy její děda policii tvrdil, že neměl tušení, že tam jeho vnučka je, a že ji neviděl od té doby, co byla prohlášena za pohřešovanou.

Její matka byla obviněna z trestného činu ohrožování blaha dítěte a byla převezena do věznice. Její otec a děda jsou nyní na svobodě, přestože byli obviněni z trestného činu, že vzali dítě, ačkoliv nebylo v jejich péči, a skrývali ho před úřady. Soud jim však nařídil, aby se od holčičky drželi dál. Policie stále tento případ vyšetřuje.

Zprávy - další články

Doporučujeme