Konec dohadů! Aaron Taylor-Johnson je nový James Bond

25. března 2024·Zprávy·Matěj Kašpar

Aaron Taylor-Johnson vystřídá Daniela Craiga v roli Jamese Bonda. (Foto: Profimedia)

Výběr nového Jamese Bonda je pravděpodobně u konce. Aaron Taylor-Johnson, známý svými vynikajícími výkony ve filmech, jako např. Kick-Ass, Bullet Train nebo Tenet, dostal nabídku si agenta 007 zahrát a nyní se čeká pouze na podpis smlouvy. Jeho schopnost přenášet na plátno charisma, eleganci a fyzickou sílu z něj činí dokonalého adepta.

Tato zpráva vyvolala výrazný ohlas mezi fanoušky po celém světě, kteří se netrpělivě těší na další dobrodružství slavného agenta. Po úspěšné kariéře Daniela Craiga v roli Jamese Bonda se očekává, že Aaron Taylor-Johnson přinese do této legendární série novou dynamiku a svěžest.

Přijmout roli Jamese Bonda znamená nést na svých bedrech dědictví jedné z nejuznávanějších postav ve filmové historii. Nicméně fanoušci mají v herecké schopnosti Aarona Taylor-Johnsona důvěru a věří, že svět Jamese Bonda s ním zůstane v dobrých rukou.

Do filmu byli zvažování také Cillian Murphy, Henry Cavill, James Norton a Idris Elba, který byl pro mnohé favoritem. Jenže po kamerových zkouškách se výše zmíněný Aaron dostal v očích šéfky celé franšízy do vedení. V následujících dnech bychom se měli dočkat oficiálního oznámení a samozřejmě doufáme, že i informací o prvním dobrodružství omlazeného agenta Jejího Veličenstva.

Zprávy - další články

Doporučujeme