Válka na Ukrajině nepřináší jen slzy. Internet dojalo video, kde štěně sází brambory

4. května 2022·Krize na Ukrajině·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Z Ukrajiny nepřichází jen zprávy o válce. Občas dorazí informace, která nám vykouzlí úsměv na rtech. Do této sekce se dá zařadit i příběh štěněte, které svým majitelům pomáhalo sázet brambory. Video dojalo internet. Informaci přinesl web Novinky.cz.

Video zveřejnil v pondělí na Twitteru účet New Voice of Ukraine a natočil ho Andrij Lozovyj. Poprvé se na internetu ale objevilo už v dubnu, a to na sociální síti Imgur. Až síla Twitteru ho ale dostala blíž k lidem, kteří se teď dojímají nad roztomilostí, pracovitostí a hravostí malého štěněte.

To si bere do tlamy malou brambory a hledá ideální místo. Když jej najde, nadšeně hrabe a pak do díry vkládá bramboru. Pak ji zase čumákem zahrabe. „To je tak roztomilé a úžasné,“ rozplývá se jeden z komentujících. „Asi nejsladší věc, jakou jsem kdy viděl,“ přidává se další.

Naučit psy zahrabávat věci ale není moc složité. Řada z nich k tomu má stejně sklony. Sami zřejmě nepoznají, zda je to jejich oblíbená dobrota nebo třeba právě zmíněná brambora. Na internetu koluje spousta videí, ale na žádném z nich se neobjevuje malé roztomilé štěně.

Krize na Ukrajině - další články

Doporučujeme