Odvážná kniha Svět bez Putina zaujala politiky! Na stole už ji má i premiér Petr Fiala

22. června 2022·Krize na Ukrajině·Luboš Procházka

Na český trh se dostala nová a velmi třaskavá kniha Svět bez Putina. Spisovatel a publicista Ladislav Boldi v ní např. varuje Západní svět před krutovládou diktátorských režimů, pokud se jim podaří ovládnout digitální civilizaci prostřednictvím digitální propagandy, založené na šíření dezinformací a nenávisti.

V knize se také autor snaží poukázat na mnohá pochybení, která svět vehnala do aktuální situace. Pokračující vojenský konflikt na Ukrajině, mír v nedohlednu a žádná vize budoucího nastavení světa nenechávají Ladislava Boldiho klidným. “Čtenáři se dozví závažné informace o celé řadě špatných politických rozhodnutí a trestuhodných pochybení majících zkázonosný dopad na bezpečnostní, sociální, ekonomickou a právní stabilitu mezi lidmi, národy a kontinenty,” říká Ladislav Boldi.

Knihu v době jejího vydání již na stůl podle informací Frekvence 1 obdržel např. premiér Petr Fiala, jehož vláda se nyní chystá na převzetí předsednictví v Radě Evropské unie, k němuž dojde od 1. července tohoto roku.

Krize na Ukrajině - další články

Doporučujeme