Sedm dní strachu: Třináctiletou Alici z Chomutovska se stále nepodařilo najít

26. ledna 2018·Zprávy·Redakce

Policisté už týden pátrají po třináctileté Alici Jelínkové z Chomutovska. Prověřují všechny poznatky získané od občanů, zatím ale k nalezení školačky nevedly. ČTK to v pátek řekla krajská policejní mluvčí Alena Bartošová.

Policie prověřuje také informace získané vlastním vyšetřováním. “V pátrání pokračujeme,” uvedla Bartošová. Lidé se dál mohou obracet na linku 158 nebo na policejní služebnu, pokud o ztracené dívce, která je zařazena do databáze Dítě v ohrožení, mají nějaké informace. Existuje riziko, že si mohla pohřešovaná ublížit.

Školačka odešla z domova minulý pátek, do školy ale nedorazila. Dopoledne údajně odjela autobusem do Prahy, zpět se už nevrátila. “Existuje možnost, že dívka vystoupila po cestě zpět v Lounech nebo Chomutově a pracujeme i s verzí, že zůstala v Praze,” uvedla Bartošová. Pátrání je celostátní.

Dívka je hubená, vysoká 155 až 160 centimetrů. Má zčásti vyholenou hlavu, vlasy modrofialové barvy, nosí výrazné modré čočky a v uchu má piercing.

Rodiče napsali Alici dopis a zveřejnili jej prostřednictvím médií. Prosí v něm, aby dívka přišla v určitou hodinu na konkrétní místo, kde budou čekat.

Zdroj: ČTK

Zprávy - další články

Doporučujeme