Šestice mužů chtěla zachránit kočku ze studny. Místo toho skoro všichni zahynuli

15. dubna 2024·Zprávy·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

Příběh se smutným koncem se odehrál v Indii ve vesnici Wadki. Jedna tamní rodina se snažila zachránit svou kočku z nefunkční studny, která sloužila jako bioplynová jímka na zvířecí výkaly. Bohužel při její záchraně pět mužů zahynulo a další utrpěl zranění. S informací přišel server Hindustan Times.

Kočka rodiny Kale spadla do studny ve vesnici Wadki v odpoledních hodinách. Všimla si toho skupina šesti mužů, kteří ani na chvíli neváhali a rozhodli se zvíře zachránit. Postupně skočili do útrob studny, bohužel pět z nich tam zůstalo uvězněno.

I přes snahu záchranářů se pět mužů nepodařilo z jímky vyprostit. Pět mužů ve věku 28 až 65 let tak při záchraně němého zvířete zahynulo. Přežil jen šestý pětatřicetiletý muž, který se při akci zranil a následně byl převezen na ošetření do nemocnice.

Podle informací zahraničních médií se muži zřejmě otrávili jedovatými plyny vycházející ze zvířecích odpadů, které byly ve studni. Mrtvá těla nakonec záchranáři vytáhli z jímky v následujících dnech. Jaký osud ale dostihl kočku, není známo.

Zprávy - další články

Doporučujeme