Kim Kardashian už má dost toho, jak se Taylor Swift neustále vrací k jejich starému konfliktu

24. dubna 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Kim Kardashian, Taylor Swift (Zdroj: Profimedia)

Jestli je někdo známý tím, že se drží konfliktů z minulosti, pak je to Taylor Swift. Zpěvačka nedávno vydala nové album a jedna z písní opět míří na Kim Kardashian.

Zpěvačka Taylor Swift není známá pouze svým talentem, ale také tím, že si skrz své písně vyřizuje účty. Mnohokrát došlo k situaci, kdy fanoušci uhádli, o kom Taylor naštvaně či smutně zpívá a na dotyčného se rozjel internetový lov. Zpěvaččiny fanoušci neznají hranice a již několikrát na základě textů písniček namířili svůj hněv na její bývalé partnery nebo sokyně.

Pokud sledujete zahraniční celebrity, pak si zřejmě vzpomínáte na konflikt mezi Taylor, KanyeWestemKimKardashian. Známý raper totiž Taylor zahrnul do svého songu Famous. Zpěvačka okamžitě vyjádřila nesouhlas s expresivním textem songu, což přimělo Kim Kardashian zveřejnit záznam telefonátu mezi Swift a jejím manželem Kanye Westem, podle kterého se ukázalo, že zpěvačka text schválila. Později se však nechala slyšet, že odsouhlasila pouze určité části, nicméně veřejnost si udělala svůj názor a Taylor schytala za incident pořádnou nálož negativní kritiky. To vše vyústilo ve zpěvaččinu roční pauzu od showbyznysu a následné nadupané album Reputation.

Nové album, nové texty a komunita Taylor Swift znovu cílí na Kardashian. Hvězda populární reality show má ale starého konfliktu už dost. „Stalo se to před spoustou let,“ svěřila se Kardashian s tím, že nechápe, proč se to stále řeší. I když dala Kim najevo, že nemá zájem drama s Taylor řešit, o pár dnů později sdílela fotku, na které s ní pózuje Taylořin bývalý přítel, takže to vypadá, že tohle drama jen tak nezmizí. Výhodou je, že zpěvačka bude mít další inspiraci pro své písně.

Celebrity - další články

Doporučujeme