Bar přišel s originální nabídkou: Čím více ženy váží, tím více pití dostanou zdarma

28. listopadu 2019·Články·Barbora Pisingerová

Ilustrační foto

Netradiční marketingovou strategii zvolil bar v Dubaji, který přemýšlel, jak oslovit nové zákazníky. Jeho provozovatelé totiž přišli s akcí, která nabízí ženám pití zdarma. Že to není nic nového? Množství drinků, které v podniku s názvem Fusion Club ale dámy dostanou, závisí na jejich váze, píše web Insider.

Akce, které nabízejí nejrůznější slevy nebo jídlo a pití zdarma nejsou žádnou novinkou. Oblíbené jsou například tzv. happy hours, neboli šťastné hodinky, během nichž stojí veškerý sortiment podniku o něco méně. Častý je i model určitého produktu zdarma při koupi něčeho dalšího a nebo specializované akce, které v barech nabízejí nápoje zdarma či se slevou pouze ženám.

Dubajský podnik s názvem Fusion Club však přišel s něčím zcela originálním. Akce baru u čtyřhvězdičkového hotelu Cassells Al Barsha totiž nabízí ženám pití zdarma v závislosti na tom, kolik váží. Čím vyšší je ženina hmotnost, tím více nápojů dostane.

“Třebaže máme váhu u vchodu do baru, nenutíme hosty, aby svou hmotnost prokazovali,” uvedli manažer hotelového občerstvení Anil Kumar. Dámy se tak mohou buď zvážit přímo na místě, nebo svou váhu jen napsat na lísteček a podat ji obsluze.

Foto: Fusion Club

A jak to celé funguje? Princip je jednoduchý. Za každý kilogram své váhy dostane žena kredit 1 dirham, tedy asi 6,33 české koruny. Získané peníze pak může utratit za jakýkoli nápoj z nabídky. Mottem kampaně je přitom slogan “přibírání je dobré”.

“Dubaj je město zábavy. Nikdy nenutíme ženy, aby potvrdily svou váhu, důvěřujeme jim a obsloužíme je podle jakéhokoli čísla, které napíšou na papírek, aniž bychom se na cokoli ptali. Takže nevidíme žádný důvod, proč by v tom měl být nějaký špatný úmysl,” uvedl Kumar.

 

Články - další články

Doporučujeme