Agáta Hanychová přiznala další novou lásku. Lidem už to přijde k smíchu

8. září 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Agáta Hanychová (Foto: ČTK)

Česká modelka, moderátorka a herečka Agáta Hanychová včera zveřejnila na svém instagramu fotografii se svým novým klukem. Podle jejích slov to přišlo ve správný čas. Vzhledem k tomu, že od jejího rozvodu s Jakubem Prachařem těch kluků vystřídala už několik, schytává spousty posměšných komentářů.

O Agátě se vždy mluvilo, mluví a mluvit bude. Od rozvodu s moderátorem a hercem Jakubem Prachařem už uběhl téměř rok a od té doby pár mužů vystřídala. Tahle kráska prostě nikdy nebude dlouho sama. Jenže ne každý, s kým Agáta začne randit, dlouho vydrží.

Včera se na svém instagramovém profilu pochlubila fotografií své a partnerovy ruky s propletenými prsty. Podle toho, co pod fotografii napsala, by se mohlo konečně jednat o velkou lásku.Vždy jsem chtěla všechno… štěstí, lásku, peníze… nemůžeš načasovat vše… prostě to přišlo… ve správný čas,” pochlubila se zamilovaná modelka.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

Podle informací Blesku je jejím novým “klukem”, jak ho označila v hashtagu, majitel wakeshopu Jiří Heller, o kterém se už pár týdnů šuškalo, že se podezřele často objevuje po Agátině boku. A že vztah trvá už nějakou dobu, dokazuje například i komentář Míši Ochotské„Už je to ofiko?? Gratulujuuuuu. Tak ať jste co nejdéle šťastní“ popřála jim blondýnka.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jiri Heller (@jirku)

Její časté střídání partnerů a nových objevů si však vybírá svou daň. Pod jejím příspěvkem se roztrhl pytel s nelichotivými komentáři lidí, kteří kritizují její neustálé střídání partnerů a zveřejňování každé její nové “lásky”.

Další? Kolikátý za posledního půl roku?” napsala jedna z uživatelek. “Ten tvůj správný čas přichází každé tři měsíce. Lásku a štěstí přeji každé bytosti na planetě. Bohužel vy nejspíš nevíte, co to láska je, když to střídáte jak fusekle,” rozhořčil se uživatel. “Kdybys to furt nezveřejňovala, tak to není taková ostuda, přisadila další.

Našly se však i milé a chápající komentáře, které Agátě přejí v nové vztahu štěstí. “Agáto buďte šťastná. Napořád, na chvíli… je to jedno, hlavně si to štěstí užijte,” popřála jí například jedna z uživatelek. Jak dlouho si bude tohle štěstí užívat se uvidí. Třeba to je konečně ten pravý, se kterým Agáta prožije šťastný život.

Celebrity - další články

Doporučujeme