Agáta Hanychová se vdala za expřítele Miroslava Dopitu

29. prosince 2023·Celebrity·Redakce

Agáta Hanychová a Miroslav Dopita. (Foto: instagram A. Hanychová)

Slavná influencerka Agáta Hanychová si řekla v pátek krátce před polednem ano se svým expřítelem Miroslavem Dopitou. S ním má dvanáctiletého syna Kryšpýna. S Dopitou se dala opět dohromady v říjnu. Tehdy se nechala slyšet, že už nikdy žádnou svatbu nechce, přesto do toho nyní praštila.

Holčičky moje, tak já už jsem zase paní,” napsala na instagram Agáta a pochlubila se fotografií, na které její a partnerův prsteníček zdobí snubní prsteny. Přesto, že svatba proběhla v úzkém rodinném kruhu, byli na ni pozváni i novináři. Jako první informoval o svatbě server eXtra.cz. Podle jejich informací vedl influencerku k oltáři syn Kryšpín.

S Dopitou se Hanychová seznámila v roce 2010. Pár se dokonce zasnoubil, ale když měl Kryšpín rok, tak se snoubenci rozešli a na vdavky tehdy nedošlo. Nyní je ale vše jinak a dokonce žádosti o ruku byly dvě. Nejdřív jsem žádala já, pak až Mirek,” sdělila nedávno serveru eXtra.cz teď už vdaná paní.

Krátce po obřadu pak Agáta sdílela na instagramu fotografie ze svatebního focení. Nevěsta oblékla dlouhé bílé šaty a ženich klasický černý oblek. Děkuju všem a nejvíc tobě Miroslav Dopita,” napsala na instagram ke snímku.

View this post on Instagram

A post shared by Agata Hanychova (@agatahanychova)

Hanychová má ještě šestiletou dceru Miu s hercem Jakubem Prachařem, za kterého se provdala v roce 2013 a rozvedla v roce 2020. S Jaromírem Soukupem, se kterým se rozešla letos v říjnu, pak má osmiměsíční dceru Rozárii. Dopita už byl také jednou ženatý s golfistkou Terezou Halodovou.

Celebrity - další články

Doporučujeme