Agáta Hanychová otevřeně: Proboha, už nikdy určitě nebudu mít žádnou svatbu!

21. listopadu 2023·Celebrity·Redakce

Agáta Hanychová. (Foto: Profimedia)

O tom, že se modelka Agáta Hanychová vrátila po rozchodu s Jaromírem Soukupem k svému expartnerovi Miroslavu Dopitovi, jsme už psali. Vedle tatínka jejího syna Kryšpína nyní vypadá spokojeně. Přesto se nechala slyšet, že už rozhodně žádnou svatbu neplánuje. Informovala o tom na svém instagramu.

Agáta je známá tím, že své soukromí před médii a veřejností moc netají. Ráda odpovídá na dotazy fanoušků, kteří ji sledují například na instagramu. Jedna ze sledujících se jí zeptala, jestli není náhodou zasnoubená, protože se jí na ruce blýskal obrovský prsten.

Ten ale Hanychová dostala od bývalého manžela Jakuba Prachaře. Také dodala, jak to má s vdavky. Proboha ne, já určitě nebudu mít už nikdy žádnou svatbu. Nejsem blázen, po tom, jak mi ty svatby a rozvody jdou, tak bych mohla s dětma zůstat na ulici. Takže ne, děkuji, já jsem skončila. Nejsem si ničím opravdu tak jistá jako tím, že už si nikdy nikoho nevezmu,” řekla.

Staronový partner Miroslav s Agátou nebydlí a je s ní a dětmi jen občas. Nemůžu říct, že jsem bláznivě zamilovaná. Jsem ráda, že mi se vším pomáhá, cítím se bezpečně. Máme se fajn,” uvedla Agáta v rozhovoru pro Super.cz.

Celebrity - další články

Doporučujeme