Angelina Jolie promluvila o smrti své matky. Bylo to, jako když z vás někdo serve deku, vzpomíná

13. května 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Shutterstock

Před pár dny lidé po celém světě oslavili svátek všech matek. Někteří z nás ty své už ale bohužel obejmout nemohou. Jednou z takových je i hollywoodská herečka Angelina Jolie (44), která nyní poprvé po letech upřímně a otevřeně promluvila o své mamince i o tom, co prožívala, když Marcheline Bertrand (†56) zemřela. 

Zatímco většina lidí se na Den matek raduje a oslavuje svoje maminky, někteří to štěstí nemají a právě tento svátek jim může bolestivě připomenout, o co přišli. Podobné pocity dopadly v neděli na hollywoodskou herečku Angelinu Jolie, jejíž maminka Marcheline Bertrand (†56) zemřela v roce 2007 na rakovinu vaječníků.

“Ztratila jsem svou matku, když mi bylo kolem třiceti. Když se ohlédnu zpět na tu dobu, vidím, jak moc mě její smrt změnila. Nebylo to náhlé, ale uvnitř se toho pohnulo hodně. Ztratit vřelou lásku a podporu matky je jako když z vás někdo serve deku, která vás chrání,” napsala herečka pro list New York Times.

Jolie vzpomněla na to, že život Bertrand nebyl jednoduchý. “Když měl můj otec aféru, změnilo to její život. Její sen o rodině vzal za své. Stále ale milovala být matkou,” popsala.

“Její sen být herečkou se rozplynul. Bylo jí 26 let a vychovávala dvě děti se slavným ex, který vrhal na její život dlouhý stín,” napsala Jolie. “Po její smrti jsem objevila video s krátkým filmem, ve kterém hrála. Byla dobrá. Mohlo jí to vyjít,” myslí si Oscary oceněná herečka.

Celebrity - další články

Doporučujeme