Anne Heche zemřela týden po nehodě. Lékaři ji odpojili do přístrojů

13. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Anne Heche (Zdroj: Profimedia)

Herečka Anne Heche, která minulý pátek narazila se svým autem do domu v Los Angeles, zemřela. Lékaři uvedli, že prodělala mozkovou smrt a neměla šanci na uzdravení. Lékaři ji odpojili od přístrojů. Na instagramu to potvrdila její kamarádka Nancy Davis.

Nebe má nového anděla. Moje milující, laskavá, zábavná, milá a krásná přítelkyně Anne Hecheová odešla do nebe. Bude mi strašně chybět a budu si vážit všech krásných vzpomínek, které jsme sdílely,” napsala na Instagram její přítelkyně Nancy Davids. Herečka si přála, aby se po smrti stala dárkyní orgánů.

Lékaři ji proto udržovali na ventilátoru do doby, než zjistí, zda budou moci některé její orgány využít pro záchranu jiných pacientů. „Chceme poděkovat všem za milá přání a modlitby za Annino zotavení. Děkujeme obětavému personálu a úžasným sestrám,“ řekla rodina Hecheové v prohlášení.

Policie uvedla, že předběžné krevní testy odhalily v jejím těle přítomnost drog, prý se má jednat o kokain. Ještě ale bude nutné uvést další testy, aby se vyloučila možnost, že jde o medikamenty, které jí mohly být podané v nemocnici po nehodě. Podle policie vjel vůz herečky do dvoupodlažního domu, kde následně vybuchl. Dům je nyní neobyvatelný. Herečka utrpěla četné popáleniny, podle lékařů prodělala mozkovou smrt.

Celebrity - další články

Doporučujeme