Betty a Vojta z MasterChefa ve svatebním! Během cesty k oltáři měla Betty motýlky v břiše

29. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Vojta Urban, Alžběta Betty Minaříková (Foto zdroj: TV Nova – se souhlasem TV Nova a Instagram Betty – se souhlasem Betty)

Ačkoliv v soutěži MasterChef platili za Barbie a Kena, a když měl Vojta soutěž opustit, vypadalo to, že se kvůli tomu snad budou muset rozejít, jedno se jim upřít nedá. Jejich sladkou zamilovanost by jim mohla spousta lidí závidět. A tak není divu, že spolu stanuli před oltářem. Zatím však jen nanečisto. Informuje o tom Blesk.cz.

Krásná Betty, která už v castingu kulinářské soutěže MasterChef Česko okouzlila porotce svým kuchařským uměním tak, že jí dali zlatou kartu, která ji automaticky poslala do finálové šestnáctky, tam okouzlila ještě někoho. Vojtu, který byl jejím půvabem tak oslněn, že ji sbalil už tehdy. Od té doby mohli diváci populární show sledovat tyto dvě hrdličky, jak bez sebe téměř nedali ani ránu a každé vyřazování, které by je mělo rozdělit, pro ně bylo téměř rozsudkem smrti jejich lásky.

Přestože, i když Vojta vypadl a Betty stále ještě o titul MasterChefa bojuje, jsou i nadále spolu a zamilovaní. A tak si nanečisto vyzkoušeli, jaké by to bylo, kdyby se vzali. V penzionu Na Kmíně nafotili svatební editorial.

Vojta Urban, Alžběta Betty Minaříková (Foto zdroj: TV Nova – se souhlasem TV Nova)

Když však Vojta uviděl Betty ve svatebních šatech, málem došlo k opravdové svatbě. “I když už jsme toho s Betty zažili dost, tak vidět ji ve svatebním bylo něco nádherného. Upřímně jsem si říkal, že mít tam někoho z matriky, pravděpodobně bychom to dotáhli,” nechal se slyšet Vojta. I na Betty tento moment udělal velký dojem. “Myslela jsem, že nervozitu nepocítím, když je to jen jako, ale musím říct, že když jsem šla k oltáři a Vojta stál zády, trošku jsem motýly v břiše měla,” přiznala Betty, a i když není profesionální modelka, focení s Vojtou si prý velmi užila.

Celebrity - další články

Doporučujeme