Beverly Hills 90210 po 25 letech: Co dělá Brandon Walsh?

30. října 2015·Celebrity·Redakce

Seriál Beverly Hills 90210 slavil svého času nejen v Česku obrovskou popularitu. Letos je tomu 25 let od chvíle, kdy se objevil na obrazovkách. Proto jsme pro vás připravili seriál o jeho hereckých hvězdách.

Dylan (herec Luke Perry, dnes 49)

Pochází z Ohia, ale vždy chtěl být hercem, takže hned po střední škole odjel do Los Angeles. Tři roky pracoval u silničářů nebo prodával boty, aby si mohl zaplatit herecké kurzy. Prošel přes 200 konkurzů, než se mu konečně podařilo prorazit. A Beverly Hills 90210 z něj potom udělal hvězdu.

Přitom už během natáčení seriál několikrát opustil a zahrál si menší role ve filmech “Buffy, zabíječka upírů” nebo “Pátý element”. Pak se objevil v několika televizních seriálech a nepříliš světově známých filmech. Ale vystupoval i na Broadwayi nebo v divadle v londýnském West Endu. 

Ačkoliv před čtrnácti dny oslavil 49. narozeniny, pořád zůstává tím nespoutaným hezounem, který pobláznil všechny dívky už před 25 lety. Ostatně už na střední škole jej zvolili klukem, s kterým všem holkám stojí za to flirtovat. Deset let byl ženatý s herečkou Rachel Sharpovou, s níž má syna Jacka (18 let) a dceru Sophii (15), rozvedli se v roce 2003. 

Celebrity - další články

Doporučujeme