Brožová přišla o psa, Gavriely o kocoura. Jakou pověst má klinika slavných?

16. ledna 2024·Celebrity·Redakce

Kateřina Brožová, pejsek Jordy (Foto: Instagram Kateřiny)

Přijít o domácího mazlíčka je pro nás všechny velmi smutná událost. A to zvlášť pokud zvíře není nemocné, případně jeho odchod nečekáme. To se stalo Kateřina Brožové, která odletěla na dovolenou a svého psa dala na hlídání jedné klinice. Následně ale přišla zpráva, že pes utekl a srazil ho vlak. A vypadá to, že to není první celebrita, která na této klinice přišla o svého domácího mazlíčka.

Když jedeme na dovolenou a dáváme svého mazlíčka někam na hlídání, předpokládáme, že se nám v pořádku vrátí zpět domů. To bohužel není případ Brožové, která se musela předčasně vrátit z Malediv do Čech. Jejího psa Jordyho srazil vlak, když utekl z procházky. „Nezasloužil si tak strašný a zoufalý konec, který způsobil někdo svou nezodpovědností na klinice Jaggy,“ napsala Brožová.

View this post on Instagram

A post shared by Martina Gavriely (@martinagavriely_official)

Klinika uznala své pochybení a za celou událost se omluvila. Herečce vyjádřila soustrast a tvrdí, že za pochybení může veterinární sestra, která měla noční službu. Vypadá to ale, že to není první pochybení kliniky. Moderátorka Martina Gavriely se redakci Prima Ženy svěřila, jak ona přišla o svého kocoura. „Náš Bruno je po smrti už 10 let. Bylo to velice bolestivé, protože i když mu bylo 14 let, byl velice zdatný a byl na tom fyzicky moc dobře. Proto jsme z toho byli celá rodina tak špatná, jeden den běhal po zahradě a lovil myši a druhý den po vytržení zubu a čištění zubního kamene nemohl chodit a tahal nožičky za sebou,“ svěřila se.

Moderátorka tvrdí, že kocoura předávkovali, aby mu vytrhli zub. „Pak nám tvrdili, že má nějaké neurologické problémy, že se mu musí odebrat mozkomíšní mok. To stálo 30 tisíc a bylo to negativní, stejně tak magnetická, krevní testy… Prostě vymysleli všechno možné, aby z nás vytáhli peníze,“ dodala Gavriely.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Brozova (@brozovakaterina)

K jejímu případu se vyjádřila i sama klinika, která ale tvrzení odmítá. „Jde o naprosté lži a nesmysly. Je s podivem, že stížnost na událost z počátku února 2013 přišla náhle až po 10 letech. Zásadně odmítáme obvinění, že jsme kocoura otrávili a indikovali nesmyslnou léčbu. Lež je, že na kliniku byl přinesen kocour, který měl jen problém se zubem, naopak, bylo to velmi nemocné čtrnáctileté zvíře. Naprosto smyšlené a realitě neodpovídající je i tvrzení o ceně za poskytnutou léčbu,“ uvedl pro Prima Ženy mluvčí kliniky Karel Tejkal.

Gavriely řekla, že léčba jejího miláčka stála zhruba sto tisíc korun. „Mysleli jsme, že jsme ho dovezli na doporučení na to nejlepší místo v Praze, alespoň podle ceníku to tak vypadalo. Stálo nás to přes 100 tisíc korun.” Podle jejích slov zemřel Bruno zbytečně.

Celebrity - další články

Doporučujeme