Country zpěvák František Nedvěd bojuje se zákeřnou nemocí

14. prosince 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

František Nedvěd (Foto: archív František Nedvěd)

Nemilá zpráva otřásla hudebním showbyznysem v Česku. Zpěvák František Nedvěd (73) bojuje s rakovinou. Nemoc mu lékaři diagnostikovali před šesti týdny. Momentálně podstupuje chemoterapie. Informoval o tom server Super.cz.

“Mám rakovinu. Já to pustím do světa, ať to všichni vědí,” sdělil na rádiu Impuls zpěvák František Nedvěd. “Jsem v léčení na chemoterapii, takže čekám, jestli se to spraví, anebo ne,” popsal. Nemoc mu lékaři diagnostikovali před šesti týdny.

“Přišli na to úplnou náhodou, při jiném vyšetření,” řekl Nedvěd pro Super.cz. Aktuálně má za sebou dvě chemoterapie. Snaží se být optimistický. “Náladu mám ale dobrou. Ničemu nepodléhám, jenom se léčím. Věřím, že příští rok bude lepší než ten letošní,” dodal zpěvák pro rádio.

Nedvěd patří mezi nejvýznamnější osobnosti české country, folku a trampských písní. Vystupoval například ve skupině Brontosauři a Spirituál kvintet. Jeho bratrem  je hudebník Jan Nedvěd. Aktuálně hraje se svou skupinou, kde hraje na kytaru také jeho syn Vojtěch Nedvěd.

Celebrity - další články

Doporučujeme