Dcera Jany Šulcové (†76) promluvila: Nikdo to nečekal, maminka na tom byla zdravotně dobře

30. července 2023·Celebrity·Redakce

Jana Šulcová (Zdroj: Profimedia)

V pátek zemřela známá herečka Jana Šulcová (†76). Skon podle její dcery Rozálie Víznerové přišel nečekaně. Byla to právě Rozálie, která smutnou zprávu oznámila na sociálních sítích a nyní se podělila i o to, co se její mamince stalo. Informaci přinesl Blesk.cz.

Jana Šulcová patřila mezi nejkrásnější herečky. V 70. letech se proslavila díky seriálu Byl jednou jeden dům. Všichni si jí ale pamatujeme jako Kateřinu Horákovou z filmu S tebou mě baví svět. Oblíbená herečka zemřela v pátek, kdy zrovna byla se svými dcerami, Rozálií Víznerovou a Terezou Václavkovou.

Obě musely přihlížet tomu, jak nečekaně zkolabovala. I když herečka od 90. let laborovala s různými zdravotními problémy, tentokrát na tom byla poměrně dobře. „Nikdo to nečekal, protože byla zdravá. Netrápila se a naštěstí jsme u ní mohly být obě dvě dcery,“ svěřila se Rozálie.

Od té chvíle, už to bylo všechno velmi rychlé, a i když to v jednu chvíli vypadalo, že všechno bude v pořádku, záchranáři herečce už nedovedli pomoci. „Snažili jsme se zavolat záchranáře, ale ti už jí nedokázali pomoci,“ popsala dívka.

Šulcová patřila v 70. a 80. letech mezi nejobsazovanější české herečky, nejvíce se do povědomí zapsala ale díky seriálům Tajemství proutěného košíku, Byl jednou jeden dům, My všichni školou povinní nebo “komedií století” S tebou mě baví svět. Zlom ale přišel, když se s ní rozvedl herec Oldřich Vízner. Propadla alkoholu a psychicky na tom nebyla dobře. Dostala se z toho sama, aniž by musela podstoupit léčbu.

Celebrity - další články

Doporučujeme