Do porodu vévodkyně Meghan zbývá už prý jen pár dní: Kdy má termín?

16. dubna 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram britské královské rodiny

Kolem termínu narození prvního potomka prince Harryho (34) a vévodkyně Meghan (37) královská rodina sice úzkostlivě mlží, existuje však řada indicií, které zvědavé veřejnosti silně napovídají. Do debat se navíc zapojují i odborníci a sázkové kanceláře. Jejich názor je jednoznačný - miminko přijde na svět na přelomu dubna a května, a nejpravděpodobněji prý 28. dubna.

První těhotenství vévodkyně Meghan Markle (37) oznámila královská rodina v říjnu stručným vyjádřením, že miminko se narodí na jaře roku 2019. To je ovšem poměrně široký pojem a dlouho nebylo jasné ani to, v jakém je bývalá herečka vlastně měsíci.

Od podzimu však přišla řada indicií, které zvědavcům hodně napověděly. Sama vévodkyně například v lednu při návštěvě Birkenheadu v Anglii prozradila jedné fanynce, že je v šestém měsíci. Na začátku března zase prohlásila, že už je její těhotenství skoro u konce.

Do celé záležitosti se navíc vložila i řada odborníků z řad lékařů a mnohé sázkové kanceláře. Jak jedni, tak druzí přitom došli ke shodnému datu, a to k 28. dubnu 2019. Sázkaři vypsali na období od 28. do 30. dubna nejnižší kurzy. Národní statistický úřad k datu dospěl údajně na základě několika analýz. Za 28. dubnem podle něj v pravděpodobnosti následuje 30. a 26. duben a 8. květen.

“Jejich královská výsost vévoda a vévodkyně ze Sussexu s velkou radostí oznamují, že vévodkyně ze Sussexu očekává narození dítěte na jaře 2019,” objevilo se na oficiálním Twitteru Kensingtonského paláce 15. října 2018.

Celebrity - další články

Doporučujeme