Do vztahu jí nekecá. Iva Kubelková trpělivě čeká, až si krásná Natálka vybere toho pravého

5. června 2022·Celebrity·Redakce

Iva Kubelková s dcerou Natálií. (Zdroj: Profimedia)

Dcera Ivy Kubelková Natálie Jirásková vypadá jako bohyně a filmová hvězda dohromady. Po mamince zdědila jen to nejlepší a nelze ji přehlédnout. Dívka se prosazuje jako modelka. S tím jsou ale spojené i různí hejteři. Jak s nimi kráska bojuje? Prozradila v Blesk tv MAGAZÍN.

Krásná Natálie Jirásková si zvyká na postupnou popularitu, ale jak sama přiznává hejterům se jen směje. „Je to bizár, takový člověk je fakt chudák, řekla Natálka v rozhovoru pro Blesk. Nad vulgárními nebo lechtivými vždy jen mávne rukou. „Kdybych se měla hroutit z každé úchylácké nebo hnusné reakce, tak se zblázním. Naučila jsem se nebrat si to osobně a ani se nad tím nepozastavím,“ dodala.

View this post on Instagram

A post shared by Iva Kubelkova (@ivakubelkova)

Ve svém věku má za sebou kráska i nějaké ty vztahy. Skvělé je, že maminka Iva Kubelková do nich nemluví a potenciální nápadník nekomentuje. „Kdyby mi mamka na začátku vztahu začala o tom klukovi říkat své pocity z něj, tak budu akorát naštvaná, že se mi to snaží pokazit. Ve chvíli zamilovanosti by to bylo to nejhorší, co by mohla udělat,“ popsala Natálie.

Moderátorka a modelka naopak říká, že své dceři přeje každou lásku. I když si někdy myslí svoje a skřípá zuby. „A kdykoli měla nějaký předsudek, byl trefný. Ale řekla mi to až pak…“ oceňuje mladá dívka, která má před s sebou zářnou modelingovou kariéru.

Celebrity - další články

Doporučujeme