Dočká se Rytmus (41) prvního potomka? Jasmina (29) je prý těhotná!

1. srpna 2018·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / rytmusking, jasmina_alagic

Poté, co se raper Patrik Vrbovský alias Rytmus (41) po sedmi letech rozešel s Darou Rolins (45) všechny překvapil, jak rychle a vášnivě se zamiloval do mladé moderátorky Jasminy Alagič (29). Rytmusovo štěstí má ale trochu hořké pozadí. Nejprve Daru odrovnal prohlášením, že to, co s Jasminou, s žádnou jinou ženou necítil, a teď se na veřejnost dostaly zprávy, které zpěvačku zasáhnou zřejmě ještě o něco víc. 

Dara Rolins sice už má krásnou dceru Lauru, za dob jejího vztahu s Rytmusem se však dvojice netajila tím, že by si přáli přivést na svět ještě jedno dítě společně. Rolins se tehdy obrátila na lékaře a podstupovala dokonce řadu opatření, která jí ve vysněném početí měla pomoci.

Marná snaha, blonďaté zpěvačce už zřejmě nebylo dáno. “Už jsem ve věku, kdy si říkám, že buď Bůh dá, nebo ne. Jsem šťastná, že jedno dítě, které miluji nadevše, mám,” svěřila se se svými pocity tehdy Rolins deníku Blesk.

Patrik Vrbovský však žádného vlastního potomka dosud nemá. K dětem měl přitom vždy velmi hezký vztah a netajil se tím, že by si vlastní děti jednoho dne určitě přál. S příchodem mladší partnerky do jeho života tak hudebníkovi svitla nová naděje.

Že budeme mať peknučké deti? #CiernyPrinc #BalkanskaPrincezna #Majmun #PlanetaOpic #PrilisSkoroZamilovanyRytmus #BobSapp

A post shared by @ rytmusking on

Zatímco Rytmus už s věkem překročil čtyřicítku a má proto na zakládání rodiny nejvyšší čas, Jasmině zatím nebylo ani třicet. Vedle frekvence zamilovaných vyznání a silných slov, kterými častují jeden druhého, by navíc zřejmě nikoho nepřekvapilo, kdyby právě  Jasmina byla ta pravá, která se s Rytmusem usadí v rodinném životě. Na veřejnost přitom prosakují zprávy, že už se zřejmě právě tohle v tichosti stalo…

“Jasmina je podle všeho těhotná. Mluví se o tom v partě blízkých kamarádů Rytmuse. Jeden i druhý jsou však ve vyjádřeních velmi opatrní, protože je to čerstvé,”prozradil velké tajemství nejmenovaný zdroj z blízkosti páru slovenskému serveru Pluska.sk.

A do karet informaci hraje i fakt, že se to na sociálních sítích zamilovaného páru začíná čím dál tím víc množit jemnými náznaky. Společné děti se v příspěvcích objevily už několikrát a třebaže se zdá, že šlo pouze o žert, možná tím partneři vyjadřují více, než jsme si dosud mysleli. Konec konců, dávají jasně najevo, že by je taková představa vůbec netrápila.

Hovoríme si ze nato pôjdeme pomaličky.. Ze si najprv adoptujeme tieto tri imigrantske trojicky a ich brata ?‍♀️ milujeeem moje poškodené kamošky takúto krásnu fotku mi dala @ducova aby sa nenápadne votrela do rámčeku a teda do bytu. ❤️ #life

A post shared by Jasmina Alagič (@jasmina_alagic) on

Celebrity - další články

Doporučujeme