Dokonalost i přes přísná pravidla! Kate s Williamem oslavili 12. výročí svatby

1. května 2023·Celebrity·Redakce

Kate Middleton a princ William (Zdroj: Profimedia)

Působí jako dokonalí pár a člověk si často říká, že jím i doopravdy jsou. Princezna Kate a princ William oslavili 29. dubna dvanácté výročí svatby. Co všechno mají tihle dva za sebou? Odpovídá Blesk.cz.

Princ William se s Kate Middleton seznámil na Univerzitě v St. Andrews a poprvé si ji všiml, když na módní přehlídce předváděla spodní prádlo. Z přátelství se postupně stala láska, začali spolu randit v roce 2003. V červnu 2005 odpromovali a od té doby to vypadalo, že je vše zalité sluncem. Až do dubnu 2007, kdy oznámili, že se rozešli. Dlouho bez sebe ale nevydrželi, protože návrat se konal v červnu toho samého roku.

V říjnu 2010 se zasnoubili při návštěvě Keni a první královské povinnosti na Kate čekali v severním Walesu, kdy společně navštívili ceremonii pojmenování lodi v Trearddur. Velká královská svatba se konala 29. dubna 2011 v opatství Westminster. William měl za svědka svého bratra, prince Harryho, Kate zase svou sestru Pippu. 22. července 2013 se jim narodil první syn George. Dcera Charlotte se narodila 2. května 2015 a třetí potomek, princ Louis přišel na svět 23. dubna 2018.

Od té doby dokonale plnili královské povinnosti. Kate vždycky vypadala fantasticky, stala se z ní obdivovaná módní ikona, vždycky se usmívala a společně s manželem jsou opravdu párem snů. I jim se samozřejmě nevyhnuli krize. Viditelné to bylo v roce 2019, kdy během rozhovoru sáhl princ své ženě na rameno a ona prudce ucukla. Podruhé se o manželské krizi začalo diskutovat letos, kdy se objevila informace, že princ má něco s bývalou modelkou Sarah Rose Hanbury. S tou byla Kate i kamarádka.

Vypadá to ale, že jsou všechny problémy zažehnány. Kate je Williamovi oporou, což se ukázalo třeba na pohřbu Williamova dědečka prince Philipa (†99), kdy umožnila svému muži, aby soukromě promluvil se svým bratrem princem Harrym. A silná byla i když zemřela královna Alžběta II. (†96). Princ se jel s milovanou babičkou rozloučit na zámek Balmoral a ona zůstala doma s dětmi. Bylo to ona, kdo jim řekl, že jejich prababička zemřela.

View this post on Instagram

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

S úmrtí královny se páru změnil život. William je nyní následníkem trůnu, s Kate a dětmi se museli přestěhovat a na bedra jim padlo mnoho nových povinností. I přes náročný život a údajné nevěry prince to ale vypadá, že vše dokonale zvládají. Na instagramu zveřejnili uvolněnou fotografii, kde sedí na kole, oba se usmívají a objímají se. „12 let,” napsali k fotografii. Vypadá to, že tenhle královský pár jen tak něco nerozdělí.

Celebrity - další články

Doporučujeme