Válka mezi Meghan a Kate. Princezna se kvůli své švagrové nemohla rozloučit s královnou

20. dubna 2023·Celebrity·Redakce

Kate Middleton a Meghan Markle. (Zdroj: Profimedia)

Vztahy mezi Kate Middleton a Meghan Markle nebyly dobré ani před úmrtím královny (†96). A po jejím skonu je to ještě horší. Princezně z Walesu bylo odepřeno se s královnou rozloučit, aby to nebylo nefér vůči Meghan. Informaci přinesly deníky Independent, The Daily Best a Marca.

Kate Middleton nemohla odcestovat na skotský zámek Balmoral, aby se tam v září naposledy rozloučila s královnou. A může za to Meghan Markle, kvůli které to bylo princezně odepřeno. Tvrdí to autor a královský expert Robert Jobson, který to nedávno uvedl v rozhovoru pro australský deník The Daily Telegraph.

Za umírající královnou spěchali nejbližší členové rodiny, ale Kate, stejně jako Meghan, musela zůstat doma. ,,Pokud nepřijede Meghan, nemůže přijet ani Catherine, není vhodné, aby se cesty účastnila jen jedna manželka,“ měl prohlásit král Karel III., který to řekl svým synům, princům Williamovi a Harrymu. Harry a Meghan se v době skonu královny nacházeli v Evropě.

Král si prý nepřál, aby Meghan Alžbětu II. navštívila, ale synovi to říct nemohl. ,,Harry trval na tom, aby s ním Meghan cestovala do Skotska, když královna zemřela, ale král řekl, že je to jen pro děti a vnoučata, aby mohli být s královnou. Soukromě chtěl říct, že Meghan není vítána, ale nemohl to říct Harrymu, a tak osobně zasáhl a požádal Kate, aby zůstala doma, aby to bylo vůči Meghan spravedlivější“. 

View this post on Instagram

A post shared by 💝💕Princess Diana💕💝 (@princessdiana_ismyqueen)

Kate zůstala doma, i když se s královnou chtěla rozloučit. Držela se sice stranou a byla oporou celé rodině, ale i ona toužila říct královně své poslední sbohem. A vůči Meghan tak chová jistý odpor. Podle komentátora určité napětí bylo mezi oběma ženami cítit i na procházce po Londýně. Fotografie dvou královských párů obletěla svět, Harry a Meghan se drží za ruce. ,,Catherine později přiznala jednomu z vysoce postavených členů královské rodiny, že společná procházka byla pro ni jednou z nejtěžších věcí, které kdy musela udělat,” dodal Jobson.

Celebrity - další články

Doporučujeme