Drsňák Noid se slzami v očích. Narodila se mu další princezna. Jméno holčičky nikoho nepřekvapí

20. dubna 2022·Celebrity·Dominika Číčelová

Václav Noid Bárta, Eliška Grabcová (Foto: Profimedia)

Před necelými dvěma týdny jsme si povídali se zpěvákem a skladatelem Vaškem Noidem Bártou, který se už nemohl dočkat své již třetí dcerky, která se měla každým okamžikem narodit. Dnes ráno se na svém instagramu pochlubil, že mu jeho milovaná přítelkyně Eliška porodila dcerku Aničku.

“Milujeme tě, Aničko. Děkuji ti lásko. Holky jsou v pořádku, taťka bulí,” napsal zpěvák na své sociální sítě pod fotku, kde drží malou Aničku v náručí v zavinovačce a v očích se mu lesknou slzy. Zatím těžko říct, komu je malá podobná, nicméně v tatínkově náručí vypadá spokojeně, přesto že se lehce mračí.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Vaclav Noid Barta (@vaclavnoidbarta_official)

Jméno Anička bylo jasnou volbou. Vzhledem k tomu, že jeho nejstarší dcera Terezka, kterou má zpěvák se svou bývalou partnerkou Gábinou, je zamilovaná do pohádky od Disneyho Ledové království, přála si pojmenovat první společnou dceru Vaška a Elišky Elsa podle hlavní postavy, což více méně prošlo. Když se tedy pár dozvěděl, že je na cestě další dcerka, jméno Anna bylo předem dané. Tak se totiž jmenuje druhá hlavní postava z oblíbené pohádky.

Vaškův osud tedy je být obklopen samými krásnými ženami a holčičkami. A je za to rád, ačkoliv se ho všichni ptají, jestli si nepřál mít syna. “Já jsem doufal, že to bude zase holčička. Jsou mazlivé a chlap má pak pocit, že musí víc máknout a víc je ochraňovat,” svěřil se zpěvák Frekvenci 1.

Celebrity - další články

Doporučujeme