Dvojnice Kate má ze života peklo. Lidé jí vyhrožují smrtí a sledují až domů

7. února 2022·Celebrity·Barbora Turková

Kate Middleton (Foto: ČTK)

Je to ona nebo ne? Anglička Heidi Agan vypadá jako vévodkyně Kate a dokonce se tím i živí. Fotila se třeba na letišti Gatwick při příležitosti Olympijských her v roce 2012. Ne vždy je ale všechno zalité slunce a Heidi se občas bojí i o život. Informace přinesl Deník Mirror.

Vypadáš jako ona,” říkali servírce Heidi zákazníci v roce 2010, když se Kate Middleton zasnoubila s princem Williamem. Dívku napadlo, že by své podoby mohla využít a přihlásila se do castingové agentury. Ta neváhala ani minutu a Heidi dostala první práci jako dvojnice vévodkyně Kate. Tehdy se fotila na letišti Gatwick při příležitosti Olympijských her v roce 2012.

Jak sama říká, na začátku nevěřila, že by si tímto mohla vydělávat na živobytí. Netrvalo ale dlouho a v roce 2013 sekla s prací servírky a stala se “Kate” na plný úvazek. Začala si to užívat, protože najednou měla více svobody a času na své děti. “Nastudovala jsem si její pohyby, hlas i to, jak mává na kameru,” popsala své přípravy. Podobnost musela být vyladěna i co se oblečení týče.

View this post on Instagram

A post shared by Heidi Agan (@katemiddletonlookalike)

A nejen to. Když byla vévodkyně těhotná, musela Heidi nosit výplně pod oblečení, aby měla také bříško. „Bylo to skvělé. Kate má záviděníhodnou postavu, takže udržet se v podobné formě je těžké, zvlášť bez jejích osobních trenérů,“ dodala žena. Sláva, díky které může cestovat po celém světě, ale není všechno.

Fanoušci jsou vévodkyní často úplně posedlí. „Mylně si mě pletou s vévodkyní. Jednou mě sledovali až domů. A nejtěžší je se vypořádat s internetovými diskutéry,“ postěžovala si. „Píšou mi, že nenávidí královskou rodinu, anebo že vůbec nevypadám jako Kate,“ popsala. Na takové řeči ale jen pokrčí rameny.

View this post on Instagram

A post shared by Heidi Agan (@katemiddletonlookalike)

Jednou ale hateři došli daleko. Na Facebooku dvojnici vévodkyni pohrozili smrtí. “Jsem velmi opatrná. Nikdy bych neběhala po Londýně jen tak celá nalíčená a nepřitahovala na sebe pozornost,“ dodala s tím, že už si zvykla i na zlé komentáře.

Celebrity - další články

Doporučujeme