Eva Burešová ukázala synka a popsala, jak zvládla šestinedělí

27. září 2022·Celebrity·Redakce

Eva Burešová. (Foto: Profimedia)

Herečka a zpěvačka Eva Burešová je aktuálně na mateřské dovolené s malým Tristanem Williamem, kterého porodila kuchaři Přemkovi Forejtovi před šesti nedělemi. Teď se rozhodla o toto, pro některé maminky příjemné, pro jiné stresující období, podělit na instagramu a při té příležitosti se i s maličkým vyfotila.

Nahoru, dolů. Štěstí, smutek. Radost, pláč. Energie, propady. Tak pa, šestinedělí. Chtěla bych ještě jednou tolik,” napsala na instagram Burešová. Kde sdílela i fotografie s malým Tristanem. Sice mu na nich jde vidět jen temeno hlavy, ale už teď je jasné, že vlásky rozhodně podědil po mamince.

View this post on Instagram

A post shared by Eva • Salvatore • Burešová (@evabureshsalvatore)

Herečce to také na snímcích moc sluší. Usmívá se a mateřství jí opravdu prospívá. Není v tom ale úplný nováček, protože z předchozího vztahu má tříletého syna Nathana.

Po narození druhého dítěte se vedla ve společnosti kritická debata o tom, jaké s partnerem Přemkem Forejtem vybrali pro chlapečka jméno. Evu to nenechalo chladnou a po nějaké době se k těmto rýpalistům vyjádřila. Tak bych jen chtěla říct, že to vyvolalo vlnu i u Nathana, ale za celých 5 let se mu nikdo nikdy nesmál. Já totiž neznám žádné lidi, kteří by se někomu smáli za jméno. To většinou dělají jen dospěláci na internetu… Další, co mě k tomu napadá, je, že raději Tristan William než 60letý Mirek, který řeší na internetu jméno cizího dítěte. Su šťastná máma a děsně pyšná,” nechala se na sociální síti slyšet Burešová.

Celebrity - další články

Doporučujeme