Eva Holubová na sobě zase maká. Musím se soustředit na práci a hubnutí, jinak mi koronavirus sežere mozek, svěřila se

10. května 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / evaholubovaofficial

Herečka Eva Holubová (61) nepřestává ani v dnešních dnech se svým oblíbeným otužováním a více než kdy dřív se snaží posilovat svou kondici i imunitu. Nevede ji k tomu ovšem pouze starost o své tělo, ale také o psychiku. Kvůli všudypřítomným informacím o koronaviru prý potřebuje svůj mozek zapřáhnout do něčeho jiného.

Herečka Eva Holubová se po čase opět rozhodla zamakat na své fyzické kondici. “Jde to a ne, že ne! Včera zase krásná koupačka. Ale trochu smrádeček – rybina. Nevíte o nějakém čistém koupání u Prahy? Dnes po dlouhé době natáčení Slunečné. Těším se! A jsem velmi šťastná a vděčná, že mám práci, na kterou se těším,” svěřila se v neděli na sociálních sítích.

Jedním z důvodů, které ji k tomu vedly, byla starost o své tělesné zdraví. “Musím začít běhat! A zhubnout! Jsem si vědomá, že sem dávám možnou ‘potravu’ pro bulvár, ale prostě vypadám jako bedna, kysna a je to nezakrytelný. To se můžu stavět jako Ivana Trumpová, ty kila nám to nezakryje,” zažertovala.

Herečka ovšem přiznala, že se za návratem ke sportu skrývá i další důvod. “Kolem toho koronaviru je teď tolik spekulací, že se bojím, že mi to sežere mozek. Polopravdy jsou pro nás laiky nebezpečné, musím si proto zaměstnat svou mysl něčím, kde nemůžu úplně zblbnout. Soustředit se na práci a na hubnutí, zlepšování kondice, pokračování v otužování a posilování imunity,” promluvila otevřeně.

Právě udržování psychické pohody je podle ní nesmírně důležité. “Dělejme si malé radosti a buďme k sobě laskaví, trpěliví a velkorysí,” doporučila všem fanouškům na konec.

View this post on Instagram

Jde to a ne,ze ne!!Vcera zase krasna koupacka. Ale trochu smradecek-rybina.Nevite o nejakem cistem koupani u Prahy?Dnes po dlouhe dobe nataceni Slunecne. Tesim se!A jsem velmi stastna a vdecna,ze mam praci,na kterou se tesim.Jinak musim zacit behat!!A zhubnout!Jsem si vedoma,ze sem davam moznou “potravu” pro bulvar,ale proste vypadam jako bedna,kysna a je to nezakrytelny!?To se muzu stavet jako Ivana Trumpova,ty kila nam to nezakryje?!Hledala jsem fotku ze Sicky,kde jsem pred peti lety v bikinach.Nenasla jsem ji, bylo to totiz uz vic,jak pet let!Nasla jsem jiny fotky z ty doby,jedna je z naseho foceni na Scala dei Turkey, pamatujes @holu_ka ? Musis mne naucit to Tvoje cviceni!! ?Mam do toho chut. Kolem toho koronaviru je ted tolik spekulaci, ze se bojim, ze mi to sezere mozek.Polopravdy jsou pro nas laiky nebezpecny,musim si proto zamestnat svou mysl necim,kde nemuzu uplne zblbnout.Soustredit se na praci a na hubnuti+zlepsovani kondice+pokracovani v otuzovani=posilovani imunity…Pa pa,hezkou nedeli. Tesim se na pristi sobotu,mam volno,pojedeme s @holu_ka a @iammatejpaprciak na vylet? Delejme si male radosti a budme k sobe laskavi, trpelivi a velkorysi. Tohle je moje heslo na pristi tyden, jake mate vy?????✌?❤️?

A post shared by Eva Holubova (@evaholubovaofficial) on

Celebrity - další články

Doporučujeme