Eva Holubová si prožila domácí peklo. Během nemoci se o ni starala jen její fenka

6. října 2022·Celebrity·Redakce

Eva Holubová. (Foto: Frekvence 1)

Herečka Eva Holubová si před pár dny prožila opravdu těžké dny. Onemocněla, topení se jí rozbilo, netekla teplá voda, byla na pokraji sil, plakala, a dokonce jí prý sem tam ukápla slina z léků, které ji omámily. Jedinou společnicí jí byla její fenka Bella, která se také starala o její hygienu. S tímto trápením se svěřila na svém instagramu a fanoušci i přátelé jí přáli sílu.

Mnoho lidí má zkušenosti se situací, kdy onemocněli a z důvodu možné nákazy za nimi nemohl přijít nikdo, kdo by se o ně staral. Nemocnému tak nezbývá nic jiného než se o sebe postarat přesto, že je na pokraji sil. Mnoho lidí tak chápe situaci Evy Holubové, kterou přesně tohle před pár dny potkalo. Se svým trápením se svěřila na sociálních sítích a dostalo se jí alespoň virtuální podpory.

I herecká kolegyně Dagmar Havlová jí popřála v komentářích, ať se brzo uzdraví a poradila jí med a zázvor. “Probudila mě moje jediná ošetřovatelka a společnice. Neteče nám teplá voda, netopí topení, nešetříme, je to rozbity. Z důvodu nákazy k nám nikdo nesmí,” postěžovala si herečka a ukázala aktuální fotku. Na té je unavená s věrnou Bellou, která jí leží na prsou.

View this post on Instagram

A post shared by Eva Holubova (@evaholubovaofficial)

“Včera probíhal asi největší zápas mezi virem, léky, imunitou. Potila jsem se, plakala, možná občas ukápla slina. Dnes mi Bella omyla všechno, kam se dostala. Jsem ještě zblblá, léky začaly asi fest působit,” pokračuje dál ve výčtu svého zoufalství Eva. Naštěstí to vypadá, že je na tom už mnohem lépe a ve čtvrtek ji dokonce čeká divadelní představení, kde vystoupí po boku Bohumila Klepla. “Několik negativních testů za sebou a svolení lékaře,” hlásala vesele Eva Holubová na instagramu.

Celebrity - další články

Doporučujeme