Top hot Ewa. Zpěvačka se pochlubila neskutečně žhavou fotkou, pochvalných komentářů je stovka

24. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Ewa Farna (Foto: se souhlasem Ewa Frana)

Ewa Farná dokazuje, že i když mají ženy křivky, neznamená to, že nemohou být sexy. Zpěvačka se na svém instagramu pochlubila fotkou z nového videoklipu. Podle jejího vyjádření ji nacpali do velikosti 36. Ewa je ale bohyně.

Interpretka hitu Tělo, kterým podporuje všechny ženy, které mají problém se sebevědomím, se ukázala v sexy pleteném kompletu. “Z cyklu ´narvali mě do velikosti 36´“, napsala ke snímku. Pletený dvoudílný komplet v béžové barvě tvoří top nad pupík, ale zato s dlouhými rukávy a sukně.

Momentku má na starosti fotograf Matúš Tóth a během pár minut nasbírala fotka tisíce lajků. Obdivné komentáře připojily třeba zpěvačky Jana Kirschner, Míša Tomešová či Anička Slováčková. Nadšené byly i modelky Iva Kubelková, Gabriela Lašková či kuchař Přemek Forejt. Pobavila i Nikol Leitgeb. “Mít velikost 36, nebyla bys takhle HOT. Sorryjako,” napsala.

Její slova se dočkala více než sedmi stovek srdíček. “Myslím, že to není jen o velikosti. Někdo má takový kouzlo ´něco navíc´, a působí dobře, ať má 34 nebo 44. Ale je fakt, že zrovna Ewa je top hot,” reagovali fanoušci na Nikol slova. Ewa opět dokázala, že je neskutečná kočka.

Celebrity - další články

Doporučujeme