Ewa Farna o druhém dítěti: To bude soda!

20. listopadu 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Ewa Farna. (Foto: se souhlasem Ewa Farna)

To, že je zpěvačka a nově držitelka Zlatého slavíka Ewa Farna podruhé těhotná, už všichni víme. Jak se na miminko připravuje? To prozradila v rozhovoru pro 7 pádů Honzy Dědka.

Zanedlouho se Ewě narodí druhý potomek. Jejímu dvouletému synovi Arturovi tak přibude bratříček či sestřička. Už teď je ale zpěvačce jasné, že s dvěma dětmi to bude o dost náročnější.

Jsem ráda, že jsem album stihla mezi prvním a druhým dítětem a můžu se soustředit na ten masakr, co mě s dvěma dětmi čeká. To bude soda,” řekla v pořadu 7 pádů Honzy Dědka Farna. Na zápřah je ale zvyklá. O tom vypovídá i to, že přijala post modérátorky pěvecké soutěže SuperStar, kde se v minulosti objevila jako porotkyně.

Miminko čeká zpěvačka s manželem Martinem Chobotem, který 12 let působil jako kytarista v její doprovodné kapele. Nedávno ale oznámil, že s kapelou už hrát nebude. “Cítím, že jsem za těch 12 let kapele dal, co jsem mohl, a ona mně to nejdůležitější – rodinu. Někde po cestě jsem ale poztrácel radost z koncertování a považuji za důležité ji znovu v sobě najít, abych si mohl zase upřímně užívat svou přítomnost na podiu,” vysvětlil v minulosti Martin na instagramu, co ho k tomuto kroku vedlo.

Celebrity - další články

Doporučujeme