Ewa Farna prozradila, jak chce vychovávat své děti. Vzpomněla i na nelehké dospívání

10. února 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: reprofoto YouTube /
TEDx Talks

Ewa Farna (26) dospívala prakticky v přímém přenosu. Již ve velmi mladém věku se proslavila v České republice i v Polsku a mnohdy to znamenalo najít v sobě opravdu hodně síly. Všechny nástrahy ale ustála s grácií a z kritiky se naučila nehroutit. Co by novopečená máma ráda předala svým dětem? A proč je podle ní životně důležité zdravé sebevědomí? O tom promluvila na TEDxPragueWomen.

Ewa Farna je nejen úspěšná česko-polská zpěvačka, ale díky své životní filozofii je pro mnohé také velkou inspirací. Už v minulosti častokrát hovořila o svém dospívání, které by jí zřejmě záviděl jen málokdo.

Ve 12 letech Ewu objevily hudební agentury a od té doby její kariéra raketově rostla. To ale znamenalo strávit obtížná léta dospívání pod extrémním tlakem, jaký by mnozí jiní zřejmě tak dobře neustáli.

Na konferenci TEDxPragueWomen Farna nyní promluvila o tom, co jí pomohlo zůstat sama sebou a co je podle ní v životě opravdu důležité. Není to prý nic jiného než zdravé sebevědomí.

„Jsem teďka čerstvě taky máma a chtěla bych, aby naše děti něco takového v sobě měly a měly se o co opřít. Aby nejen kolem sebe, ale i v sobě měly spoustu lásky, jistoty a pozitivního přístupu, aby byly schopny zvládat to, co jim život přinese. Třeba i veřejné ponížení na sociálních sítích. Třeba ne celorepublikové jako v mém případě,“ prohlásila ve svém proslovu zcela otevřeně.

„Aby nebyly odsouzené kvůli nelichotivým fotkám, kvůli tomu, odkud jsou, jak vypadají, jak se oblékají nebo koho mají rády, a měly pevné sebevědomí, o které se mohou kdykoli opřít. A jestli existuje někdo, kdo by je chtěl účelově zesměšnit nebo ponížit, aby pochopily, že je to jeho problém, jeho frustrace, jeho slabost,“ pokračovala a dala jasně najevo, že po osmiměsíčním Arturovi by si přála ještě další potomky.

Ve svém vystoupení před většinově ženským publikem vysvětlovala, že právě úcta k sobě samému a pořádek v tom, kdo vlastně jsme, může člověka v krizové situaci zachránit. I tak bychom ale měli být připravení, že kritika přijde. “Když se živíte tím, co vás baví, tak za to budete pykat,” řekla s nadsázkou.

Na celou řeč se můžete podívat tady:

 

Celebrity - další články

Doporučujeme