Fanynky se pustily do krásné tanečnice Miraie Navrátila. Výhružné zprávy neberou konce

2. prosince 2021·Celebrity·Barbora Turková

Mirai Navrátil a Lenka Nora Návorková (Zdroj: se souhlasem České televize)

Zpěvák Mirai Navrátil včera oznámil, že je covid pozitivní, a protože už jednou v soutěži StarDance chyběl, znamená pro něj druhá neúčast konec. I když řekl, že se se svou taneční partnerkou Lenkou Norou Návorkovou neviděl už několik dní, tanečnice se na instagramu svěřila, že nyní dostává výhružné zprávy.

Lenka Nora Návorková minulý týden přiznala, že se nebude moci zúčastnit sobotního benefičního večera soutěže StarDance. Tanečnice si stěžovala na psychickou i fyzickou únavu. Následně přiznala, že se příznaky zhoršovaly, a tak raději vyrazila na PCR testy. Ty bohužel ukázaly, že tanečnice je pozitivní.

Lenka následně poděkovala, že se StarDance mohla opět zúčastnit, i když to nakonec vzalo trochu rychlejší konec. Bohužel ale přiznala, že jí kromě povzbudivých zpráv chodí i ty hodně ošklivé a zlé. „A ano, tahle doba je divná, ale je to tak. Tak mi, prosím, už nepište, ať chcípnu, že kvůli mně Mirai nepokračuje a podobný hnusy.” Tanečnice, která tancovala s frontmanem skupiny Mirai Miraiem Navrátilem, dodala, že jí jeho fanynky dávají dost “sežrat”, že zpěvák nepokračuje kvůli ní.

View this post on Instagram

A post shared by Lenka Nora Návorková (@lenkanoranavorkova)

A to i když se Mirai Blesku svěřil, že s tanečnicí se neviděl už několik dní, proto se od ní určitě nemohl nakazit. To ale nenávistné zprávy nezastavilo. Lenka, která už jednou StarDance vyhrála po boku Jiřího Dvořáka, si z toho ale těžkou hlavu nedělá. “Uvidíme se (snad) 18.12 v 10. díle. Jo a buďte zdraví,” dodal kráska optimisticky. Tento den by se měla celá desítka tanečních párů opět objevit na parketě.

Mirai Navrátil se tak s Lenkou musel rozloučit předčasně. Zpěvák totiž covid v minulosti prodělal a podle jeho slov mu lékaři očkování zatím nedoporučili. Poprvé musel Mirai do karantény, když covid chytla moderátorka Tereza Kostková. Nyní je sám pozitivní a podle pravidel BBC tak končí. Stejný osud potkal i Simonu Babčákovou. “Ano, bohužel je to tak. Strašně jsem se těšil na další dva tance, ale podle pravidel musím skončit, moc mě to mrzí, už kvůli všem těm lidem, co mi fandili a posílali hlasy,“ posteskl si zpěvák, který nebyl očkovaný.

Celebrity - další články

Doporučujeme