FOTO: Jak dnes vypadá Jake ze seriálu Dva a půl chlapa? Toho byste nepoznali!

4. dubna 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: ČSFD

Kdo by ho neznal. Seriál Dva a půl chlapa se natáčel déle, než deset let a jeho série se často v televizi opakují. Angus T. Jones (25) alias malý Jake Harper byl v dobách své největší slávy nejlépe placenou dětskou televizní hvězdou a za jedinou epizodu si přišel na 300 tisíc dolarů, tedy bez mála sedm milionů korun. Jak mladý muž žije dnes?

Ačkoli Angus T. Jones hrál od útlého dětství, dnes ho již ve filmech ani seriálech neuvidíte. Poté, co se našel v církvi Adventistů sedmého dne ukázal světu zobrazovanému v populárním seriálu záda. Dva a půl chlapa začal ostře kritizovat a sám sebe označil za pokrytce, protože mu seriál nepřipadal v pořádku, ale nadále v něm účinkoval.

Následně na nějaký čas ustoupil do pozadí a jeho postava nastoupila na vojnu. Později se ale za své chování omluvil, a to zejména vůči tvůrci seriálu Chucku Lorremu. “Je to jako jeho dítě a já prostě naprosto urazil jeho dítě, za což se omlouvám. Jinak ale nelituji toho, co bylo řečeno,” řekl Jones stanici KHOU. Dříve uvedl, že nikdo, kdo se nechce vyhnout vlivu satana, by se na seriál neměl dívat.

Herectví pro něj dnes není důležité a stejně tak jeho popularita ve filmovém průmyslu. Jeho prioritou je jeho víra. Jones se však nechal slyšet, že pokud by se jednalo o projekt s biblickou tématikou, rád by se ho účastnil a opět by si zahrál. “Existuje několik různých produkčních společností, které dělají biblické příběhy. Něco takového,” prozradil KHOU, co by ho ještě zlákalo před kameru.

Celebrity - další články

Doporučujeme