FOTO: Jennifer Lopez slavila 49! Pochlubila se přitom výstavními břišáky

28. července 2018·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / jlo

Padesátka už je dneska věk, za který se ženy stydět nemusí. Příkladem budiž celá řada slavných osobností, které tuto pomyslnou hranici překročily a k vrásčitým babičkám z minulosti mají nadále pořádně daleko. Brzy se mezi ně dostane i světoznámá zpěvačka Jennifer Lopez. Ačkoli 24. července oslavila již 49. narozeniny, pochlubila se naprosto výstavní postavou!

Když v roce 1855 poprvé vyšla Babička Boženy Němcové, psalo se v povídkách o ženě staré 55 let. Vlasy měla bílé jako sníh, tělo vrásčité a v puse jen tři zuby. Od té doby urazilo lidstvo velký kus a naše životy se pořádně prodloužily. Pepatadesátileté ženy jsou dnes v plné síle.

55 let je letos například Heidi Janků, Báře Basikové, Vilmě Cibulkové či ze světových osobností třeba Johnymu Deppovi nebo Demi Moore. Většina z nás se zřejmě shodne, že tyto osobnosti ještě “do starého železa” rozhodně nepatří.

A nedávno stárnutí redefinovala také světoznámá zpěvačka a herečka Jennifer Lopez. Ačkoli 23. července oslavila již 49 let od svého narození, na jejím vzhledu to rozhodně není patrné. Na několika fotografiích z oslavy na pláži se na svém Instagramu pochlubila postavou, jakou by jí mohla závidět každá mladice. Co na ni říkáte?

Celebrity - další články

Doporučujeme