FOTO: John Travolta sundal paruku a ukázal holou lebku! Fanoušci mu tleskají

11. ledna 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / John Travolta

Když se řekne John Travolta (64), spousta lidí si představí ikonické háro. Světoznámý herec však již není nejmladší a pokrývka jeho hlavy během let znatelně prořídla. Travolta řešil tento problém parukami a příčesky, nyní však fanoušky překvapil vyholenou lebkou. A dostalo se mu záplavy pozitivních reakcí!

Když John Travolta zveřejnil snímek se svou dcerou Ellou, způsobil tím fanouškům menší šok. “Doufám, že máte všichni skvělý Nový rok!” napsal a připojil fotografii, na které je plešatý. Herec je přitom známý tím, že rád využívá různé paruky a příčesky, aby svou pleš naopak schoval.

“S novým účesem vypadáte úžasně! Velmi pohledný,” napsala hned jedna z fanynek. “Víte, jak dlouho jsme čekala, abych vás viděla přirozeného?” psala další. Tisíce fanoušků Travoltův krok kvitovali s povděkem. A vlna podpory dojala i samotného herce. Krátce nato zveřejnil video se svým synem, na kterém lidem upřímně poděkoval.

“Ahoj! Tady Ben Travolta a John Travolta. Vyrazili jsme si zajezdit na kole a zrovna jsme se dozvěděli tu úžasnou zprávu, že máme na Instagramu milion sledujících. Milujeme vás, díky a díky za to, že se vám líbí můj nový účes,” říká herec na videu.

View this post on Instagram

To my 1 million followers, thank you so much for your support!! Love you all!

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

[totalpoll id=”279020″]

Celebrity - další články

Doporučujeme