Gabriela Soukalová a Petr Koukal zbrojí i po rozvodu! Kvůli čemu do sebe kopou tentokrát?

3. března 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Bývalí partneři Gabriela Soukalová a Petr Koukal. (Foto: ČTK)

Klid na bojišti nemají ani po rozvodu. Bývalá biatlonistka Gabriela Soukalová a její exmanžel Petr Koukal se stále proti sobě ohrazují. Bývala královna biatlonu sice tvrdila, že za vztahem udělala tlustou čáru, v rozhovoru pro server Ona Dnes si ale do Petra znovu rýpla. Odveta ze strany exmanžela na sebe nenechala dlouho čekat. Informoval o tom deník Aha!

Bývala biatlonistka se vrátila ke svému rodnému příjmení, s partnerem Milošem se těší na miminko, bohužel stále jí její exmanžel leží v žaludku. Podle Soukalové se Koukal lhaním vymanil z jejich předmanželské smlouvy, že jí byl nevěrný a také popsala své podezření ohledně vybraného společného účtu.

Netrvalo to dlouho a k jejím tvrzením se vyjádřil sám Petr. “K jednotlivým rozhovorům, které Gábina poskytla médiím, se nebudu vyjadřovat. Pouze konstatuji, že její výroky jsou nepravdivé či účelově vytržené z kontextu, což naštěstí mohu prokázat,” uvedl pro server Životv Česku.cz exmanžel.

Také dodal, že od začátku je připraven dohodu podepsat, ale brzda je na straně jeho bývalé partnerky. “Můj advokát už komunikuje s dalším, již třetím právníkem Gábiny a nezbývá mi než věřit, že konečně dojde brzy k dohodě a nebude potřeba věc řešit soudně,” uvedl pro server Koukal.

Následně se Soukalová nehcala slyšet, že se těší na to až to její exmanžel všechno prokáže. “Jsem ráda, že je připraven vše vysvětlit. Ono mu totiž ani nic jiného nezbyde. A pan Koukal může třeba začít tím, že konečně mému právníkovi předá kompletní výpisy z účtů, na které zatím marně čekáme,” řekla médiím.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme