GALERIE: Helena Vondráčková má za sebou premiéru v muzikálu Mamma Mia!

22. listopadu 2015·Celebrity·Luboš Procházka

Zpěvačka Helena Vondráčková poprvé vystoupila jako speciální hostující hvězda v muzikálu Mamma Mia! Představila se v titulní úloze Donny a zazpívala hity skupiny ABBA jako Dancing Queen, Super, Trouper nebo The Winner Takes it All ( A ty se ptáš co já). Podívejte se, jak to Heleně slušelo!

Titulní roli, kterou ve filmové verzi hrála Meryl Streep, se Helena Vondráčková učila sama 3 měsíce. “Pouštěla jsem si videozáznam české verze, učila se doma choreografii a s celým souborem jsem zkoušela až těsně před premiérou,” vysvětlila zpěvačka náročnost příprav.

“Písničky skupiny ABBA jsou naprosto nadčasové a výborně se zpívají. Mají samozřejmou melodii, že se rychle dostávají pod kůži. Od doby, kdy jsem viděla film Mamma Mia!, jsem si postavu Donny chtěla zahrát. Takže se mi dnes splnil sen,” dodala nadšeně Helena Vondráčková. 

Pro tu producenti muzikálu vyjednali výjimku, že může v Mamma Mia! zpívat píseň The Winner Takes it All s původním českým textem Zdeňka Borovce A ty se ptáš co já, který má už roky ve svém repertoáru. “Jsem ráda, že mohu zpívat text, který mám zažitý. Ten nový, napsaný pro Mamma Mia!, by mi asi pěkně pomotal hlavu,” dodala s úsměvem zpěvačka.

Na video z premiéry Heleny Vondráčkové v muzikálu Mamma Mia! se podívejte tady!

Celebrity - další články

Doporučujeme