Hádka mezi členkami královské rodiny? Camilla a Kate se neshodnou na výchově malé princezny

21. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Kate Middleton a Camilla (Zdroj: Profimedia)

Je jasné, že sourozenecké šarvátky jsou běžné. A stejně to je i v královské rodině. Princ George a princezna Charlotte se rádi pošťuchují, což se ale moc nezamlouvá jejich babičce Camille. A princezně Kate to dala jasně najevo. Informaci uvedl server Daily Star.

K nevinnému pošťuchování došlo na pohřbu královny Alžběty II. (†96). Na něj přijela Camilla společně s Kate a jejími dětmi Charlotte a Georgem. Při vystupování z vozu si pozorní diváci všimli, že George svou sestru zřejmě nenápadně štípl. Princezna se na něj podívala a při otočení zpátky vykřikla bolestí.

Pošťuchování si všimla jejich nevlastní babička Camilla a zastavila je. Podle experta na odezírání ze rtů Jeremyho Freemana se jí sourozenecká šarvátka vůbec nelíbila. Pohoršeně se na Charlotte otočila a s její maminkou si následně vyměnila nevraživý pohled. “Vezmi si ji,” řekla Kate naštvaně.

Podle výrazu Kate ji chování jejích dětí vůbec nepřekvapilo. Moment byl zachycen v televizním vysílání a pozorný divák si neshod mezi členkami královské rodiny musel všimnout. Camilla mnohé velmi překvapila. Celé situaci přihlížela i manželka prince Harryho Meghan, která ale Charlotte věnovala jen soucitný úsměv. Sama má dvě malé děti, a tak ví, že šarvátky mezi sourozenci jsou běžné.

Celebrity - další články

Doporučujeme