Heidi Janků čelí ostré kritice fanoušků. Byla to náhoda, šla jsem okolo, řekla

9. března 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Zpěvačka Heidi Janků. (Foto: ČTK)

Zpěvačka Heidi Janků čelí velké kritice ze strany fanoušků. V neděli se společně se svou kamarádkou a psem rozhodla jít na procházku do centra Prahy. Bohužel se tam konala demonstrace. Obě ženy se k ní omylem připletly. Zpěvačka poté sdílela fotografii z místa na svém Instagramu. Nečekala ale, že snímek veřejnost pobouří. Informoval o tom server Super.cz.

“Se nám ta procházka s pejskama nějak zvrtla,” napsala na Instagram Janků. Na fotografii je s kamarádkou, obě mají respirátory a vystrašené pohledy. Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat a fanoušci se do zpěvačky okamžitě pustili.

“Nevím, jak se můžete chlubit něčím tak hloupým, jako je účast na této stupidní demonstraci,” napsal jeden z kometujících k příspěvku. Lidé vůbec nepochopili, že se Heidi na demonstraci ocitla náhodou. “Na žádné demonstraci jsme nebyla, nemám je ráda, nechodím ani 17. listopadu a dávové akce nevyhledávám. Byla to náhoda, že jsem šla okolo,” uvedla šokovaná zpěvačka pro server Super.cz.

View this post on Instagram

A post shared by Heidi Janků (@heidijanku)

Heidi nakonec celou situaci vyhodnotila a příště takový snímek už sdílet nebude. “Bylo to celé nešťastné a omyl, ale aspoň jsem se poučila a příště takový snímek zveřejňovat nebudu. Zůstanu u procházek v lese s mým Edou,” doplnila pro server.

Celebrity - další články

Doporučujeme