Herečka Berenika Kohoutová je těhotná. Miminko přišlo rok po rozvodu

5. září 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / berenika_off

Herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová čeká své první miminko. Fanoušci se o radostné novině dozvěděli z ústí Jana Krause, který vše prozradil během své středeční talkshow. Kohoutová zatím své divadelní závazky neopustí, v pokročilém stadiu těhotenství už se však některých rolí bude muset vzdát. 

Během středečního vysílání Show Jana Krause na televizi Prima čekalo diváky velké překvapení. Herec a moderátor Jan Kraus (66) totiž prozradil, že jeho kolegyně Berenika Kohoutová (28) čeká své první dítě. Miminko přitom přišlo ani ne rok po rozvodu s filmovým producentem Pavlem Čechákem (44).

Jan Kraus a Berenika Kohoutová společně účinkují ve Studiu DVA. Oba herci spolu hrají v muzikálu Šíleně smutná princezna. A právě kvůli nutným změnám, které bude v organizaci oblíbeného představení za několik měsíců nutné udělat, se Kraus o těhotenství Kohoutové dozvěděl.

“V 9. měsíci už Šíleně smutnou princeznu hrát nebudu, to by bylo divné. Nebo by se to muselo přejmenovat Šíleně těhotná princezna nebo Těhotná dívka na koštěti,” přemítala v talkshow herečka, která se objevuje i v představení o čarodějnici Saxaně.

Velká změna v životě Kohoutové přišla pro mnohé v nečekaný čas. Teprve loni na podzim si totiž procházela rozvodem s bývalým manželem Taťány Vilhelmové (44), filmovým producentem Pavlem Čechákem. “Když se dospělý rozvedený muž se dvěma dětmi rozhodne, že si mě vezme, a po roce a půl se rozhodne, že mě už nechce, tak je to takové… No, člověk to nečeká,” uvedla tehdy pro Magazín MF DNES.

Brzy na to se však hvězda pořadu Tvoje tvář má známý hlas seznámila s reklamním textařem Kryštofem Kubínem, se kterým již rok žije ve společné domácnosti. Dvojice nyní čeká svého prvního potomka.

Celebrity - další články

Doporučujeme