FOTO: Herečka Brigitte Nielsen (55) porodila holčičku! Energie jí prý nechybí

11. února 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / realbrigittenielsen

Americká herečka Brigitte Nielsen sice oslavila již 55. narozeniny, rozhodla se však na svět přivést ještě páté dítě. Nejmladší Frida je tak o 33 let mladší, než její nejstarší bratr Julian. Sama Brigitte přitom nepřipouští, že už by jí na miminko měly chybět síly. Nikdy se prý necítila lépe!

Ačkoli věk matek i otců neustále vzrůstá, nyní sedmiměsíční Fridu porodila Nielsen ve svých 54 letech, což je přece jen poměrně neobvyklé. O to víc, že se nejednalo o poslední zoufalý pokus dopřát si potomka. Americká herečka známá například z filmů Rocky, Cobra, Rudá Sonja nebo Policajt v Beverly Hills, totiž má již čtyři dospělé syny.

Nejstaršího Juliana (34) porodila v pouhých 22 letech. Pak přišel přišel Killian (29), Douglas aaron (25) a nakonec ještě Raoul Jr. (23). Po posledním chlapci již zdánlivě nic nenasvědčovalo tomu, že by měla Nielsen ještě další rodičovské plány. Zprávy o jejím těhotenství a porodu proto šokovaly spoustu fanoušků.

Zatímco mnoho lidí považovalo její rozhodnutí za nezodpovědné, jiní pětinásobnou matku neváhali podpořit. Bývalá manželka Sylvestera Stallonea totiž svým krokem dopřála prvního potomka svému manželovi, kterého si vzala v roce 2006. Mattia Dessi (39) je podle hereččiných slov z dcery absolutně nadšený.

“Je to jeho první dítě a jsme stále velmi zamilovaní. Jsme moc šťastní. Máme pevný vztah. Oslavili jsme již 14. výročí,”uvedla Nielsen pro The Guardian. Zároveň ale připouští, že to není úplně jednoduché a že se setkává s velkou dávnou kritiky.

“Chápu lidi, kteří říkají ‘Jak se opovažuje?’ Ale spousta mužů má své první děti v 60 nebo 70 a nikdy o tom nezapochybují,” pokračovala Nielsen. “Rozumím lidem, kteří jsou skeptičtí? Ano, rozumím. A taky naprosto respektuji fakt, že se to každému nelíbí a ne každý s tím souhlasí, ale je to můj život,”stojí si za svým.

Nielsen se svěřila, že se o umělé oplodnění pokoušela celých posledních 14 let. Vajíčka si nechala zmrazit ve 40 letech, šance na otěhotnění však podle lékařů nebyla vyšší než 4 %. Celý proces může být podle ní velice psychicky náročný, protože o něm lidé často vůbec nemluví.

“Měli bychom stát při sobě, protože není nic špatného na tom, když chcete dítě, ať už je vám 20, 30, 40 nebo v mém případě 50,”dodala herečka.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme