Herečka Denisa Pfauserová se stala poprvé maminkou. Porodila dceru Nailu

19. června 2023·Celebrity·Redakce

Denisa Pfauserová s partnerem a dcerou. (Foto: instagram D. Pfaudesrová)

Herečka Denisa Pfauserová se poprvé stala maminkou. Holčička se narodila v pátek 16. června v ranních hodinách. Šťastní rodiče se pak o radostnou novinu podělili v neděli večer na instagramu.

Naila, 16. 6. 2023 v 7:02 se narodilo nejkrásnější miminko na světě. Martin Kučera, děkuju Ti. Miluju Tě,” napsala na instagram Denisa. Také se hned pochlubila nádhernými snímky, které nafotila se šťastnými novopečenými rodiči v porodnici profesionální fotografka Helena Trnkova.

View this post on Instagram

A post shared by Denisa Pfauserová (@denisapfauserova)

Na snímcích je zachycena malá Naila v postýlce či v náručí rodičů, kteří září štěstím. Nechybí ani krásný vzkaz od partnera Martina Kučery. Moc děkuji za krásnou holčičku. Hlavně ať jste obě zdravé a šťastné, holky moje, to je pro mě nejdůležitější, Taťka,” sdělil.

Pod příspěvkem se okamžitě začaly objevovat gratulace od fanoušků, hereckých kolegů Denisy a přátel. “Gratuluju moc,” napsala herečka Veronika Arichteva. “Nailo, ty jsi boban krásnej! Moc ses rodičům povedla! Ať je ti tu blaze, ať jsi zdravá a šťastná a neboj… bude to tu krásný, přidala se herečka Denisa Nesvačilová.

Celebrity - další články

Doporučujeme