Herečka Margot Robbie za snímek Barbie vydělala balík

26. srpna 2023·Celebrity·Redakce

Margot Robbie. (Foto: Profimedia)

Snímek Barbie vtrhl do kin v červenci letošního roku a sklízel nemalý úspěch. To se samozřejmě promítne i na výplatních páskách herců. Hlavní hrdinka, kterou ztvárnila Margot Robbie, si přijde na 50 milionů dolarů, v přepočtu 1,1 miliardy korun. Informoval o tom server People.

Film Barbie už podle serveru překonal jen v amerických kinech 12 miliard korun a režisérka Greta Gerwing se tak stala nejlépe výdělečnou režisérkou v Hollywoodu. Úspěch ale sklidil i za hranicemi, kde vydělal dalších 14, 6 miliardy korun. Dohromady tak utržil přes 26 miliard a i měsíc po premiéře se snímek stále těší velké návštěvnosti.

Margot Robbie se kromě hlavní role zhostila i produkce, a to jí teď přinese podle zahraničních médií tučný balík peněz, tedy v přepočtu přesně 1,1 miliardy korun. Původně ale Barbie hrát neměla. Nebylo to tak, že bych nechtěla hrát Barbie, nebo snila o tom být Barbie, nebo něco podobného. Bude to znít hloupě, ale opravdu jsem ani nepomyslela na to, že ji budu hrát, až do vývoje projektu,” uvedla v minulosti pro magazín Vogue.

Snímek se odehrává v utopické zemi Barbie Land, kde žijí dokonalé postavy, Barbie a Kenové. Hlavní hrdinka Barbie prožívá tradiční dokonalý den v dokonalém domě a světě. Jednoho dne se ale probudí do světa, ve kterém neexistují pouze holčičí party a prosluněné nicnedělání. Přepadnou ji myšlenky na smrt, zjistí, že má ploché nohy a celulitidu. Od divné Barbie se dozví, že jediný způsob, jak svou existenční krizi vyřešit, je vydat se do skutečného světa.

Celebrity - další články

Doporučujeme