Herecké prázdniny u Terezy Kostkové nehrozí. Herečka točí nový seriál

27. července 2022·Celebrity·Redakce

Tereza Kostková (Zdroj: Profimedia)

Herečka Tereza Kostková je doslova na roztrhání. Mnoho jejích hereckých kolegů si užívá prázdniny, ale ona nezahálí a je neustále před kamerou nebo na divadelních prknech. Informoval o tom deník Blesk.

Nenudím se, baví mě to. Jen pomalu nevím, kde parkuju a jak se jmenuju,” uvedla pro Blesk Kostková. Herečka aktuálně točí na Moravě seriál Pálava a do Bratislavy jezdí na představení Hamlet, kde hraje. Má tak toho až nad hlavu.

Není tak divu, že se těší na zasloužilý letní odpočinek. S rodinou ale neplánuje dovolenou v zahraničí. Čas budeme trávit doma na zahradě. Těším se, až budeme spolu doma,” dodala. Zahrada totiž Terezu podle jejích slov doslova dobíjí.

Seriál Pálava bude 12dílná minisérie, která ukáže, jak se žije na Moravě. Do vinařské oblasti přijede partička kamarádů, bývalých spolubydlící z vysokoškolské koleje, kteří se tu každých pět let pravidelně scházejí, aby zavzpomínali na staré časy. Kromě Kostkové v seriálu uvidíme například Patrika Děrgela, Bolka Polívku, Hanu Holišovou a další.

Celebrity - další články

Doporučujeme