Hledá se nová Bond girl! Největší šanci mají tyto herečky

2. dubna 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Zendaya, Sidney Sweeney (Foto: Profimedia)

Kdo si zahraje Jamese Bonda, to už pravděpodobně víme. Britský herec Aaron Taylor-Johnson dostal oficiální nabídku a čeká se na podepsání smlouvy. Fanoušci populární filmové série se nyní zajímají, kdo vlastně získá roli slavné Bond girl.

V Hollywoodu se šušká, že pro hlavní ženskou postavu se zvažuje hned několik jmen, jako například Michelle Keegan, Jodie Comer nebo Kaya Scodelario a v poslední době přibyly dvě další jména, a sice Zendaya Sydney Sweeney. Kdo se nakonec Bond girl zhostí, je zatím tajemstvím, ale fanoušci pozitivně reagují na poslední jmenovanou. Ze Sidney se totiž postupně stává hvězda velkých rozměrů a je o ní zájem ze všech stran.

Barbara  Broccoli, exekutivní producentka nového Jamese Bonda prohlásila, že si pro ikonickou roli představují mladší herečku. „Bond girl k filmům James Bond patří a to se nikdy nezmění. Tím, že máme mladšího Jamese Bonda, nabízí se nám spousta vzrušujících možností,“ uvedl zdroj blízký k filmu.

Výsledný verdikt záleží na časových možnostech hereček, zvolenému režisérovi, chemii mezi herci a dalších okolnostech. Zatím se tedy jedná pouze o spekulace, aby tvůrci věděli, jak fanoušci na jména reagují. Kdo tedy roli Bond girl získá, je ve hvězdách, ale vědomí, že se na dalším snímku o agentovi 007 aktivně pracuje, přináší lidem skvělý pocit a mají se na co těšit.

Celebrity - další články

Doporučujeme