Hodlám bojovat a zůstat naživu. Shannen Doherty boj s rakovinou nevzdává

7. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Shannen Doherty. (Foto: ČTK)

Herečka Shannen Doherty bojuje s rakovinou prsu ve čtvrtém stádiu, ale to rozhodně neznamená, že se vzdává a rezignuje na život. V pořadu Good Morning America se svěřila, jak aktuálně vypadá její život.

Když fanoušci zjistili, že se Shannen vrátila rakovina prsu, byli zděšení. Herečka navíc prozradila, že nemoc je ve čtvrtém stádiu. Mnozí si mysleli, že se bude věnovat jen svému zdraví, ale opak je pravdou. “Nechci se chovat, jako bych umírala. Hodlám bojovat a zůstat naživu. Většinu lidí s rakovinou ve čtvrtém stádiu automaticky odepíšou,” řekla herečka v pořadu Good Morning America.

Byla bych ráda, kdyby si to lidé přestali myslet a dali nám šanci ukázat, že je to mylná představa,” řekla. Navíc dodala, že ji právě naopak náročné období naplňuje. Shannen s rakovinou bojuje podruhé. Poprvé ji přiznala v roce 2015, o dva roky později řekla, že nemoc je v klidovém stádiu.

V loňském roce ale oznámila, že je nemoc zpátky. Nejvíce času tráví herečka s rodinou a přáteli. “Připadám si jako velmi, velmi zdravý člověk. Je těžké řešit závěti, když se cítíte, že budete žít dalších 10, 15 let,” uvedla v březnu.

Celebrity - další články

Doporučujeme