Hrdinský čin, který nemusel skončit dobře. Jeremy Renner se zranil, když se snažil zachránit svého synovce

1. února 2023·Celebrity·Redakce

Jeremy Renner. (Zdroj: Profimedia)

Nový rok nezačal pro hvězdu Marvel Jeremyho Rennera vůbec dobře. Ale mohlo to být ještě horší. Jeremy totiž zachránil svého synovce, na kterého se řítil nezvladatelný šestitunový stroj. Informaci přinesl web The Guardian.

Filmový lučištník Hawkey se zachoval jako opravdový hrdina. Nehoda jeho sněžného pluhu se stala, když se herec pokusil zachránit svého synovce poté, co ve stroji nezatáhl nouzovou brzdu. Zprávy z vyšetřování, které obsahují i výpověď Rennera, hovoří v tom smyslu, že herec se svým pluhem snažil vyprostit auto svého synovce Alexe ze sněhu.

Ten při odjezdu z novoročních oslav zapadl svým fordem. Jeremy se mu vydal se svou rolbou na pomoc a jel ho vyprostit. Jakmile ale bylo auto ze sněhu venku, rolba se stala neovladatelnou a začala se sunout po kluzké vozovce. Herec ji sice urychleně opustil, ale zapomněl zřejmě zatáhnout záchrannou brzdu.

Uvědomil si ale, že se stroj řítí na jeho synovce, tak se do něj pokusil vrátit zpátky. „Snažil se změnit trajektorii jízdy. Pásy na levé straně ho ale zachytly a vtáhly ho pod sebe,” popisuje zpráva z vyšetřování.

Stroj rozdrtil Rennerovi pravou stranu hrudníku a nohu. Pomohl mu právě jeho synovec a sousedé, kteří zavolali sanitku. Už dříve bylo uvedeno, že herec měl 30 zlomenin, hrozila mu amputace a celková rekonvalescence se odhaduje na několik let.

View this post on Instagram

A post shared by Jeremy Renner (@jeremyrenner)

V nemocnici absolvoval dvě operace a byl z ní 16. ledna propuštěn. Přestože Renner ví, že ho čekají dlouhé a náročné rehabilitace, neztrácí optimismus. „Těchto více než 30 zlomených kostí se srovná, posílí, stejně jako se prohloubí láska a pouto s rodinou a přáteli,“ vzkázal herec.

Celebrity - další články

Doporučujeme