Ilona Csáková uklidňuje fanoušky: Gott je v nejlepší formě!

13. února 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Facebook / Ilona Csáková

Fanoušci legendárního Karla Gotta (79) zažili v posledních dnech nepříjemný šok, když se šeptandou začala šířit zpráva o jeho údajném úmrtí. Informaci nakonec vyvrátil zpěvák osobně, který se ke kauze vyjádřil na svém Facebooku. A nemlčela ani jeho letitá kamarádka, zpěvačka Ilona Csáková (48). Ta fanoušky uklidnila rozesmátou fotografií.

Zpěvačka Ilona Csáková se s Karlem Gottem zná již dlouhé roky a patří mezi blízké přítelkyně jeho manželky Ivany (43). Když se v úterý a ve středu mezi lidmi rozšířila informace o tom, že by měl snad zpěvák odejít na onen svět, věděla proto, že se nic takového ve skutečnosti nestalo.

Veřejnost se rozhodla uklidnit rozesmátou fotografií pořízenou na horách, na které Karel i Ivana Gottovi s úsměvem pózují na sněžném skútru. “No comment,” napsala k fotografii Csáková, která byla zrovna s rodinou v Jeseníkách.

No comment….

Zveřejnil(a) Ilona Csáková dne Úterý 12. února 2019

Mistrovi fanoušci do té doby skutečně zažívali horké chvíle. Informace o Gottově skonu se mezi lidmi šířila od úterý do středečního odpoledne, kdy ji vyvrátil zpěvák osobně. Zveřejnil tehdy status, kterým definitivně dokázal, že je v pořádku.

Rád bych se podíval do tváře té osobě, která mě dnes pohřbila zaživa. Snad se u toho aspoň dobře pobavila. Pro ty, kteří se o mě bojí, vzkazuji: fajn se mám.

Zveřejnil(a) Karel Gott dne Úterý 12. února 2019

Aby své věrné ujistil, že je v dobré kondici a zdraví ho nijak zvlášť netrápí, připojil o dvě hodiny později i aktuální fotografii, na které mu to náramně sluší.

Milí příznivci, abych vás uklidnil, sdílím s vámi i aktuální foto od Lenky Hatašové.

Zveřejnil(a) Karel Gott dne Úterý 12. února 2019

Celebrity - další články

Doporučujeme